fbpx

Manchester City

La premsa esportiva espanyola és un dels sectors més actius i dinàmics del sistema de mitjans actual. Recopliar els impactes periodístics i analitzar la diversitat d’opinions és clau per a que qualsevol institució esportiva, tant nacional com internacional, pugui implantar estratègies de marketing més eficaçment.

Quan vam començar a treballar per al City Football Group el 2014, la institució es trobava en plena expansió. Amb equips a la Premier League, la A-League australiana i la Major League Soccer dels Estats Units, el 2017 va aterrar a Montilivi amb l’adquisició de part del Girona FC.

Vitamine va posar a disposició del grup un sistema de gestió d’impactes als mitjans de comunicació espanyols per a tots els seus equips que no només es limités a recopilar les aparicions en premsa, sinó que també les analitzés i ajudés a la gestió de City Football Services. Aquest servei segueix en marxa i resulta clau per a mantenir i gestionar la relació amb la premsa esportiva espanyola.

Clients: City Football Club, Manchester City FC | Projecte: Clipping de notícies, Informes estratègics | Àrees: Relació amb mitjans