fbpx

Grup Bon Preu

Una adequada coordinació de tots els instruments de comunicació externa és fonamental per a la creació d’un missatge definit i coherent sobre la companyia i els seus productes o serveis. A Vitamine desenvolupem estratègies de comunicació amb l’objectiu de transmetre el missatge adequat, en el moment idoni i de la manera més efectiva per a cada destinatari. Perquè no només és explicar el missatge, és saber com fer-ho i quin és el millor canal per a que tingui major repercussió i credibilitat.

Com a gabinet de premsa de Bon Preu ens encarreguem de l’elaboració de notes i dossiers de premsa i de difondre la informació als mitjans de comunicació, però també cuidem les relacions amb els periodistes, basades en la professionalitat i la confiança. A més, gestionem entrevistes i reportatges corporatius i fem un resum de premsa diari per a valorar els impactes de cada acció.

El nostre equip té experiència als mitjans de comunicació, coneixem les necessitats dels periodistes i disposem de les eines per a potenciar la comunicació externa dels nostres clients. Coneixem i parlem el llenguatge dels mitjans de comunicació i sabem com captar la seva atenció amb propostes interessants.

Client: Bon Preu | Projecte: Redacció de notes de premsa i convocatòries de premsa, aparició a mitjans, gestió de peticions de mitjans de comunicació | Àrees: Relació amb mitjans