fbpx

L’Aquàrium de Barcelona / Escribà

Contractació de celebrities

En un Món d’estímuls constants, no hi ha res millor que el xiuxiueig d’una persona coneguda. Quan un dels teus clients et demana notorietat per a esdeveniments putuals és fonamental trobar el missatge correcte i la forma de fer-ho arribar al públic.

Al costat de l’Aquàrium de Barcelona col·laborem amb personalitats conegudes cada Nadal, donant visibilitat a la seva marca i aconseguint transmetre els seus valors durant unes dates saturades de missatges. Cada any ens encarreguem de fer que diverses cares amigues com el presentador Santi Millán, el cantant i compositor Antonio Orozco o els Germans Roca (tres estrelles Michelin) es banyin entre taurons i l’Aquàrium de Barcelona recolzi a una ONG de l’elecció del participant.

La creativitat ens apassiona i tractem de contagiar-la als nostres clients. És tal el punt de la nostra devoció que organitzem esmorzars creatius amb els mitjans de comunicació I jornades de Team Building a la torre d’ivori de Christian Escribà. Són oportunitats comunicatives més disteses i profitoses que acaben generant un gran nombre d’impactes positius als mitjans convencionals, als mitjans digitals I al públic intern, potenciant així la capacitat creativa i l’enteniment.

Client: L’Aquàrium  de Barcelona | Projecte: Aparició als mitjans, Brand Awareness, Cobertura d’esdeveniments a Xarxes Socials | Àrees: Marketing online, gestió de celebrities, gestió de mitjans