fbpx

Relació amb Mitjans

Parlem amb

els líders d’audiència

Som una agència creada per periodistes, que creu en el nou periodisme i que sap entendre que els mitjans de comunicació són els millors aliats per a dotar d’abast i credibilitat el teu projecte.

Només existeix el que es coneix.

Redacció de continguts

Creem titulars atractius, comunicats amb ganxo, entrevistes, posts i reportatges, sempre amb un depurat estil periodístic i el màxim respecte a la teva marca. Una fórmula contrastada per a que la premsa et converteixi en notícia i els seus lectors, en referent.

Confecció i anàlisi de clippings

Monitoritzem els mitjans de comunicació nacionals, regionals i locals per a mesurar el teu impacte mediàtic i et proporcionem un resum de premsa amb informació complementària com difusió del mitjà, periodicitat o valor publicitari de la teva aparició.

Rodes de premsa

Captem l’atenció dels periodistes amb una convocatòria que genera expectació. Triem la data i l’hora més propícies. Organitzem la logística de l’esdeveniment, elaborem un dossier de premsa atractiu i seguim al detall l’assistència i la repercussió de l’acte.

Case Studies

Grup Bon Preu

Manchester City

L’Aquàrium de Barcelona / Escribà

Contacta’ns

Tota organizació necessita conèixer a qui influir i saber quina és la manera més eficaç de comunicar-s’hi. A Vitamine ens encarreguem de que puguis forjar aquests vincles i reforcem la gestió de les teves relacions institucionals de manera sòlida i duradora.