fbpx

Live Barcelona

Expoelectric i Ecofleet

Els esdeveniments ens permeten apropar els nostres clients al públic general, són una eina de comunicació estratègica i una oportunitat per a transmetre en primera persona els valors d’una marca. Per a aconseguir-ho, creem una atmosfera determinada que connecta amb l’audiència.

Perquè sabem que un esdeveniment no comença ni acaba aquell mateix dia. És important l’abans, el durant i el després.

En el cas de LIVE, cada any som presents a la fira Expoelectric, la més important sobre vehicles elèctrics al sud d’Europa, que s’organitza des de fa vuit anys a Barcelona. LIVE és l’encarregat de gestionar els Test&Drive i a més és el punt de referència per a resoldre dubtes i consultes sobre la mobilitat elèctrica. Des de Vitamine ens encarreguem de coordinar tota la part logística, de la producció de materials de comunicació i de decidir els missatges clau per a obtenir la màxima repercussió possible.

Un altre acte important es l’Ecofleet Meeting Point, una jornada destinada a promoure la mobilitat sostenible, que combina conferències informatives sobre casos d’èxit i Test&Drive de vehicles sostenibles al circuit de Barcelona-Catalunya. És l’esdeveniment de referència a Catalunya per a flotes sostenibles professionals i compleix un objectiu clar: incrementar les matriculacions de les flotes sostenibles a través de la conscienciació ambiental i aportar solucions de millora de la qualitat de l’aire.

Client: Projecte LIVE (Mobilitat Elèctrica)   |  Àrees: Public Affairs