fbpx

Aerolínies i Nàutica

CLIA (Creuers): La delegació espanyola de l’Associació Internacional de Línies de Creuer (CLIA) va posar en mans de Vitamine la gestació d’un canal online dedicat a comunicar l’impacte positiu dels creuers a la ciutat de Barcelona. Així va néixer EscalaBcn, un magazine online que, en col·laboració amb CLIA i les diverses navilieres representades (MSC, RoyalCaribbean, Costa Cruceros, Pullmantur…), s’ha convertit en un dels mitjans referents del sector i recentment s’ha replicat a l’illa de Mallorca amb el magazine EscalaPalma. Actualment, Vitamine és l’agència de referència per a CLIA a Espanya i desenvolupa múltiples projectes de Marketing audiovisual per a la matriu europea al Regne Unit.

Air China (aerolínies):  L’expertise del nostre equip, provinent en part dels departaments de Comunicació de grans aerolínies, ens ha permès també treballar amb operadors de nivell internacional com Air China o Singapore Airlines, als que assessorem a les àrees de publicitat online, premsa i events.

Asiana Airlines (aerolínies): La nostra experiència en el sector dels viatges i del turisme a Barcelona, juntament amb el coneixement de la realitat asiàtica del nostre equip, ens ha permès ajudar a reforçar la marca Asiana Airlines en el mercat local. La dinàmica aerolínia de Corea del Sud ha obtingut un gran èxit amb la seva ruta Barcelona-Seül. Un posicionament, tant en el segment de viatges professionals i de vacances, que inclou també el seu paper com a operador de càrrega per a tota Àsia.

Clients: CLIA Spain / Air China / Asiana | Projecte: Esdeveniments i Estratègia Online  |  Área: Online i premsa