fbpx

Comunicació i Marketing Turístic

Creiem en

la indústria de viatges

Una habitació d’hotel, un bitllet d’avió o un passatge en un creuer són el principi d’una gran història. Una ciutat, una regió o una destinació no són un decorat de fons: són un company més del teu viatge. A Vitamine volem contar i fer sentir la teva marca. Perquè voler és viatjar…

Promoció

Entenem el teu hotel, empresa nàutica o destinació turística com ningú més podria fer-ho. Per què? Som un grup de professionals provinent d’aerolínies, marketing de destinacions turístiques, hoteleria i hosteleria que aplica el màxim esforç en saber comunicar el teu producte no com un lloc més a triar, sinó com una experiència a repetir.

Reputació

Treballem com a assessors d’organismes com Turisme de Barcelona o l’Agència Catalana de Turisme. Som l’agència de referència de l’Associació Internacional de Creuers. Hem gestionat múltiples escenaris reputacionals i reorientat estratègies d’imatge per a hotels, destins turístics i aerolínies. En nosaltres trobaràs l’assessor i confident perfecte per a rellançar la teva marca o resoldre qualsevol incidència que afecti a la teva imatge.

Innovació & Comunicació

Tenim una relación excel·lent amb els principals mitjans del sector. Generem discurs escrit, audiovisual i gràfic i el canalitzem de la manera més convenient per al teu negoci. Desenvolupem webs, apps i entorns online innovadors i sabem promocionar la teva marca seguint una estratègia a mida per cada cas: des d’aconseguir reserves fins a rellançar el teu destí o el teu hotel o donar a conèixer la teva regió a través dels canals que siguin necessaris.

Case studies

Marketing de destinacións

Aerolínies i Nàutica

Esdeveniments enologia

Contacta’ns

Tota organizació necessita conèixer a qui influir i saber quina és la manera més eficaç de comunicar-s’hi. A Vitamine ens encarreguem de que puguis forjar aquests vincles i reforcem la gestió de les teves relacions institucionals de manera sòlida i duradora.