fbpx

Marketing Online & Branding

Som

digitals

Però no pensem únicament en base a zeros, uns i costos per clic. Dissenyem l’estratègia digital que millor s’ajusta a les teves necessitats en quant a relat de marca i línia de costos. I t’acompanyem tot seguit en l’evolució d’aquesta estratègia, fent-la nostra.

Diagnòstic i gestió de reputació online

Gestionem la teva imatge a comunitats i fòrums. Monitoritzem i analitzem termes i paraules clau. Sabem tractar amb contingut negatiu a buscadors i xarxes i som experts en gestionar eventuals crisis de reputació per a que la teva imatge online sigui coherent, positiva i a mida dels teus objectius.

Social Media Management & SEO (Search Engine Optimization)

Analitzem la teva audiència i creem contingut rellevant per a les teves xarxes socials. Posem a la teva disposició un equip sènior de copywriters, SEO i social media managers experts en convertir els teus seguidors no només en clients, sinó a més en els millors prescriptors de la teva marca.

Entorns digitals & Video Marketing

No només creem webs i apps: ens agrada dissenyar ecosistemes i experiències digitals a les que el teu producte, la teva marca i els continguts que creem per a ella (des de multimèdia fins a vídeos gravats amb dron pels nostres propis pilots) siguin diferencials i es converteixin en els millors vehicles del que tu i la teva empresa voleu transmetre.

Case studies

Galeria d’Art Jordi Barnadas

Aigües de Barcelona / UB / Afterpulse

Live - Vehicle Elèctric

Contacta’ns

Tota organizació necessita conèixer a qui influir i saber quina és la manera més eficaç de comunicar-s’hi. A Vitamine ens encarreguem de que puguis forjar aquests vincles i reforcem la gestió de les teves relacions institucionals de manera sòlida i duradora.