fbpx

Francesc Gambús

La gestió d’una marca personal implica dedicació, constància, planificació i millora contínua. Francesc Gambús va confiar en Vitamine per a gestionar la comunicació de la campanya electoral que el va portar a ser diputat al Parlament Europeu. El treball de l’agència va continuar després d’aquella intensa, però fructífera, campanya per a gestionar la seva marca personal en totes les seves vessants comunicatives. La renovació de la pàgina web de la seva Oficina Parlamentària ha estat un dels grans reptes que hem afrontat conjuntament, adaptant el contingut i el posicionament SEO, redistribuint les àrees temàtiques, fent una web més atractiva, adaptada i accessible, així com creant materials audiovisuals.

Un altre repte important era generar visibilitat de l’eurodiputat i fer arribar el seu missatge, fer visible l’important tasca que està portant a terme a les institucions europees.

El nostre mètode de treball es desenvolupa a través d’una constant planificació i comunicació a les xarxes socials, així com de la relació amb els mitjans de comunicació, basada en les seves necessitats i en crear confiança, i la generació de contingut (notes de premsa, articles especialitzats i d’actualitat, materials multimèdia…) sobre els seus àmbits de treball.

La gestió de la seva marca personal implica assistir a l’eurodiputat en tots els àmbits comunicatius: realitzar accions de relacions públiques, elaboració de discursos i presentacions, formació, organització d’esdeveniments…

Client: Eurodiputat Francesc Gambús

Projecte: Disseny web, posicionament SEO; Xarxes Socials; Relació amb els mitjans; Generació de contingut; Gestió de marca personal

Àrea: Comunicació Estratègica i de Reputació