fbpx

Empreses i organitzacions globals

Hem ajudat a grans companyies que cotitzen a Europa a redefinir les seves polítiques públiques i a explicar millor les seves unitats de negoci, aportant anàlisi, assessorament, desenvolupament d’argumentaris i una cuidada elaboració de continguts de primer nivell. Els hem recolzat a l’hora de sintonitzar amb els seus stakeholders als mercats locals, però també els hem aportat una visió de fons sobre la situació política, social i econòmica en aquells països als que tenen interessos.

Amb la discreció com una de les nostres senyes d’identitat, hem sintetitzat els seus missatges i hem posicionat els seus valors a l’agenda pública.

També hem dissenyat estratègies de comunicació per a organitzacions rellevants com CLIA España, la patronal que aglutina a la dinàmica indústria dels creuers. El nostre repte en aquest cas va ser buscar la millor via per a transmetre tots els esforços que fa un sector responsable, preocupat per la sostenibilitat i per aportar valor als destins als que opera. Després d’analitzar a fons la situació, vam decidir apostar per la creació d’un canal digital reputacional (EscalaBCN) pioner a tot el món i que ha estat triat com a referència per CLIA a nivell internacional.

A més, hem treballat per a organitzacions de directius, ajudant-los en l’elaboració de continguts i en les intervencions públiques dels seus màxims representants.

Client: CLIA España | Projecte: Elaboració d’argumentaris; Anàlisi d’entorn polític; Disseny estratègia de comunicació; Assessoria reputacional | Àrea: CComunicació Estratègica i de Reputació