fbpx

Portaveus i habilitats comunicatives

Aquest curs està concebut especialment per a directius o caps de departament que necessiten millorar les seves habilitats comunicatives. Com comunicar, com transmetre confiança, com convèncer, com gestionar la comunicació corporal, com modular la veu… Són factors que intervenen en la percepció del que es vol comunicar per part d’un líder i que, per tant, tot portaveu ha de treballar, perquè poden esdevenir palanques de creixement per al negoci.

La comunicació fa el líder

Ja sigui en una presentació davant d’un auditori ple, en una comunicació a l’equip, o bé en una reunió amb clients en què es negocia un contracte important, les habilitats comunicatives són decisives. La capacitat d’influir és una característica intrínseca del lideratge, i per tant, un líder ha de ser capaç de comunicar amb eficiència i èxit, per convèncer, inspirar i estimular.

A través d’una auditoria prèvia, els formadors de Vitamine Academy, amb una àmplia experiència en aquest camp, t’ajudaràn a confeccionar un curs adaptat a les teves necessitats.

Mòduls opcionals i combinables entre sí

 

Oratòria i habilitats comunicatives

Missatges i objectius

Influenciar, convèncer i inspirar

La comunicació gestual

La presència de lideratge

Comunicació política

Presentacions en públic

Comunicar a través de videoconferència

Veu, respiració i locució

Simulacre de roda de premsa

Equip docent

W_JMBrugues-ACA

Josep Maria Brugués

Expert en formació de portaveus i comunicació en situacions de crisi. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau RP a la Universitat de Washington, a Seattle (Estats Units). Porta més de 30 anys treballant en comunicació corporativa com a consultor en sectors químic, alimentació, salut, educatiu i turístic, entre d’altres i, ha estat director de comunicació en diverses empreses públiques i privades.
W_Carles_ACa

Carles Fernández

Fa més de 25 anys va començar la seva trajectòria professional en la comunicació corporativa a banda de col·laboracions a mitjans de comunicació. Ha estat responsable de comunicació d’institucions i empreses i des del 2015 és el director de Vitamine!

Inscriu-te al curs