fbpx

Marketing digital i xarxes socials

Aquest curs t’ensenyarà a dominar les eines del marketing digital i les xarxes socials per fer créixer el teu negoci.

Es tracta de propostes modulables que es basen en case-studies reals i actuals a on descobrirem què és el SEO i SEM, el content marketing, social media pay, marca personal digital, reputación online, disseny web… Impartits per experts en actiu, els diferents mòduls són opcionals i combinables entre sí. 

Comunicació digital, imprescindible avui

A Vitamine Academy no només et podem capacitar en totes les àrees del marketing digital i les xarxes socials. Cada formació inclou un servei d’auditoria de l’estratègia comunicativa actual, per tal d’ajudar-te a detectar quines són les possibles millores i poder adaptar així el temari a cada cas específic, per a una millora real, basada en la pràctica i no en simple teoria, amb mòduls que són opcionals i combinables entre sí.

En aquest curs t’acompanyaran professionals en actiu, consultors de comunicació que han desenvolupat projectes d’èxit per a les principals empreses i institucions del país.

Mòduls opcionals i combinables entre sí

Social Media Marketing: estratègia i gestió de xarxes socials

Social Media Ads: Meta Ads / Linkedin Ads / Twitter Ads / Tik tok Ads

Estratègies InBound per al teu negoci

Reputació online

Content Marketing: vídeo marketing, SEO-blogging, E-Magazines, Social Media, Newsletter…

SEO: gestió del posicionament orgànic de la teva web

SEM: gestió d’Adwords a Google per al posicionament de la teva web

Disseny web i landings pages a través dels principals CMS’s (WordPress, Drupal, Magento…)

Copywriting destinat a estratègies de marketing, reputació online i gestió de crisis

Marca personal digital

Equip docent

W_Gonzalo_ACA

Gonzalo Cuenca

Ha estat Head of Social Media de La Vanguardia i ha exercit com a  docent a l’escola Hofmann i Eina. Compte amb més de 10 anys d’experiència coordinant projectes de desenvolupament de negoci digital i xarxes socials per a l’àmbit públic i privat.

Jose Luis Palomo

Fa més de 20 anys que va començar la seva trajectòria professional lligada sempre a la comunicació corporativa. Ha estat responsable de comunicació d’empreses i institucions des de fa més de 15 anys. Especialitzat en comunicació digital.

Luciano Cukar

Amb més de 25 anys d’experiència en comunicació visual, disseny editorial i identitat corporativa, en l’última dècada s’ha especialitzat en el disseny i la programació de llocs web i productes multimèdia.

Pep Pujadó

Especialista en captació d’audiència i posicionament web durant 25 anys. Ha realitzat col·laboracions per empreses i institucions en sectors de l’àmbit tecnològic, salut, biotech, mitjans de comunicació i política.

Inscriu-te al curs