fbpx

Introducció a la comunicació corporativa

A Vitamine Academy et proposem un curs d’introducció a la comunicació corporativa des d’una perspectiva 360º, integrant les diferents eines de comunicació en una estratègia comunicativa que persegueix uns objectius definits i s’alinea amb l’estratègia corporativa.

Les claus de la comunicació corporativa

Des d’una perspectiva 360º integrem les diferents eines de comunicació en una estratègia comunicativa que persegueix uns objectius definits i s’alinea amb l’estratègia corporativa.

Aquest curs és molt sol·licitat tant per empreses en fase de llançament o creixement i per a departaments de marketing que han d’assumir les funcions de comunicació de l’empresa.

D’altra banda, també es pot adaptar el curs a les necessitats dels departaments de recursos humans, que han de definir i desenvolupar la comunicació interna corporativa.

Mòduls opcionals i combinables entre sí

 

 

Pla de comunicació

Estratègia de comunicació

Comunicació amb mitjans

Comunicació interna

Relacions Públiques

Segmentació d’audiències

Employer branding

Membership marketing

Equip docent

W_Carles_ACa

Carles Fernández

Fa més de 25 anys va començar la seva trajectòria professional en la comunicació corporativa a banda de col·laboracions a mitjans de comunicació. Ha estat responsable de comunicació d’institucions i empreses i des del 2015 és el director de Vitamine!

Georgina Valls

Especialista en comunicació corporativa. Desde els 17 anys va començar en el món dels mitjans de comunicació com la ràdio i els diaris. Després es va especialitzar dins el món de la comunicació corporativa i el màrqueting digital.

Neus Jordi

Consultora de marketing i comunicació amb més de 20 anys d’experiència. 

Especialista en content marketing, membership marketing i comunicació esportiva.


Jose Luis Palomo

Fa més de 20 anys que va començar la seva trajectòria professional lligada sempre a la comunicació corporativa. Ha estat responsable de comunicació d’empreses i institucions des de fa més de 15 anys. Especialitzat en comunicació digital.

Inscriu-te al curs