fbpx

Gestió de comunicació de crisi

Les crisis són normalment imprevisibles, però en un context incert i canviant com l’actual és fonamental preveure els possibles problemes i definir uns protocols que permetin poder transmetre confiança i seguretat davant d’una crisi corporativa, per tal que no quedin afectades la imatge i la reputació de l’empresa.

Sortir reforçats d’una crisi

La millor comunicació de crisi és la que sap parar el cop i no mermar reputació de la companyia davant d’un l’incident que pot afectar la imatge de l’empresa.

Aconseguir-ho no és gens fàcil i suposa dominar aquest àmbit de la comunicació, a més de comptar amb una sèrie d’habilitats de lideratge.

El curs de gestió de comunicació de crisi de Vitamine Academy t’ensenya a preveure possibles incidents que es podrien provocar en la teva companyia, elaborar protocols i manuals de comunicació de crisi, preparar les accions de comunicació necessàries per a la gestió de cada incidència, definir els portaveus i les estratègies de comunicació a seguir en cada cas, adaptar els missatges a cada públic objectiu i segmentar i adaptar els missatges a través dels diferents canals de comunicació.

Es tracta d’un curs complet dirigit a directius d’empresa, professionals de la comunicació, polítics i líders, que es pot adaptar en funció de les necessitats.

Mòduls opcionals i combinables entre sí

 

El protocol de comunicació de crisi

Preveure crisis, accidents i incidències

Els missatges de la comunicació de crisi

Els portaveus en la comunicació de crisi

Stakeholders i públics objectius en la comunicació de crisi

Eines per a una comunicació de crisi eficient

La comunicació de crisi en l’àmbit digital

Avaluació de la comunicació de crisi

Equip docent

W_JMBrugues-ACA

Josep Maria Brugués

Expert en formació de portaveus i comunicació en situacions de crisi. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau RP a la Universitat de Washington, a Seattle (Estats Units). Porta més de 30 anys treballant en comunicació corporativa com a consultor en sectors químic, alimentació, salut, educatiu i turístic, entre d’altres i, ha estat director de comunicació en diverses empreses públiques i privades.

Inscriu-te al curs