fbpx

Formació

i comunitat

A la nostra acadèmia trobaràs una àmplia gamma de cursos formatius sota un model formatiu flexible, adaptat a tu i a les teves necessitats. Tots els cursos i mòduls son combinables entre sí i opcional en funció de les hores de la formació.

Aquest model personalitzable pretén convertir la teva estratègia de comunicació i màrqueting en una palanca de creixement per al teu negoci. A més, els nostres cursos són bonificables per Fundae.

Introducció a la comunicació corporativa

Si necessites tenir unes bases del què és la comunicació corporativa, tant externa com interna, i quines son les eines i tècniques més utilitzades et proposem un curs totalment modulable a les teves necessitats.

Marketing digital i xarxes socials

Si necessites posar en marxa les xarxes socials de la companyia així com posar a punt la web o gestionar la teva reputació online, aquest es el teu curs.

Portaveus i habilitats comunicatives

Aquest curs està concebut especialment per a directius i pre directius que necessiten millorar les seves habilitats comunicatives. Com comunicar, com transmetre confiança, com convèncer, com fer servir la comunicació gestual i modular la veu Són factors que intervenen en la percepció d’un líder i que per tant tot portaveu ha de treballar. A través d’una auditoria prèvia t’ajudarem a confeccionar un curs adaptat a les teves necessitats per millorar els punts febles i potenciar els punts forts.

Gestió de comunicació de crisi

Les crisis són normalment imprevisibles, però en un context canviant és fonamental preveure possibles crisis i definir uns protocols que permetin poder transmetre confiança i seguretat evitant que quedi afectada afecti la imatge i reputació de l’empresa. La millor comunicació de crisi és la que preveu els fets i elabora un manual de comunicació anticipant possibles incidents, elaborant unes estratègies i tàctiques de comunicació per preparar al portaveu de l’empresa i a l’equip. 

Habilitats comunicatives per a empleats

Aquesta formació està dissenyada específicament per a empleats, per integrar-se als programes de capacitació professional que proporcionen les empreses als seus equips. Es tracta d’un paquet formatiu personalitzable, on s’ofereixen sessions sobre escriptura professional efectiva, comunicació inclusiva, oratòria, presentacions d’èxit, màrqueting i comunicació comercial que converteix, i marca personal amb LinkedIn, entre d’altres.

Comunicació interna per a departaments de RRHH

Aquesta formació s’adreça als departaments de RRHH i ofereix les claus per dur a terme una estratègia de comunicació interna efectiva, que aconsegueixi motivar l’equip, potenciar el sentiment de pertinença i afavorir la retenció de talent, que són alguns dels reptes als quals s’enfronten els professionals dels recursos humans avui dia. El programa és modular perquè cada empresa l’adapti a les seves necessitats.

Contacta’ns

Sigui quin sigui el teu negoci o el teu càrrec, si necessites conèixer com comunicar i quines són les estratègies i eines més adients en el teu cas pots comptar amb Vitamine Academy, a on et formarem i capacitarem en comunicació corporativa, marketing digital i xarxes socials, habilitats comunicatives i gestió de comunicació de crisi perquè la comunicació sigui una palanca de creixement per al teu negoci. Deixa’ns les teves dades i et trucarem!

Cursos bonificables

Vitamine està habilitada com a centre de formació i inscrita al registre estatal d’entitats de formació, cosa que ens permet impartir formació programada, és a dir, formació bonificada per Fundae. Aprofita el teu crèdit de formació anual per millorar les competències professionals dels teus treballadors a cost zero! La millora de les habilitats comunicatives dels treballadors esdevindrà una palanca de creixement per a l’organització.

Per acollir-se a aquesta bonificació, els tràmits s’han de gestionar com a mínim dos dies abans de l’inici de la formació. El tràmit de la bonificació és responsabilitat de l’empresa contractant del curs.