fbpx

Formació

i comunitat

A la nostra acadèmia trobaràs una àmplia gamma de cursos formatius sota un model formatiu flexible, adaptat a tu i a les teves necessitats. Tots els cursos i mòduls son combinables entre sí i opcional en funció de les hores de la formació.

Digue’ns què necessites i t’adaptem el curs a mida.  Aquest model pretén convertir la teva estratègia de comunicació i màrqueting en una palanca de creixement per al teu negoci.

Introducció a la comunicació corporativa

Si necessites tenir unes bases del què és la comunicació corporativa, tant externa com interna, i quines son les eines i tècniques més utilitzades et proposem un curs totalment modulable a les teves necessitats.

Marketing digital i xarxes socials

Si necessites posar en marxa les xarxes socials de la companyia així com posar a punt la web o gestionar la teva reputació online, aquest es el teu curs.

Portaveus i habilitats comunicatives

Aquest curs està concebut especialment per a directius i pre directius que necessiten millorar les seves habilitats comunicatives. Com comunicar, com transmetre confiança, com convèncer, com fer servir la comunicació gestual i modular la veu Són factors que intervenen en la percepció d’un líder i que per tant tot portaveu ha de treballar. A través d’una auditoria prèvia t’ajudarem a confeccionar un curs adaptat a les teves necessitats per millorar els punts febles i potenciar els punts forts.

Gestió de comunicació de crisi

Les crisis són normalment imprevisibles, però en un context canviant és fonamental preveure possibles crisis i definir uns protocols que permetin poder transmetre confiança i seguretat evitant que quedi afectada afecti la imatge i reputació de l’empresa. La millor comunicació de crisi és la que preveu els fets i elabora un manual de comunicació anticipant possibles incidents, elaborant unes estratègies i tàctiques de comunicació per preparar al portaveu de l’empresa i a l’equip. 

Contacta’ns

Sigui quin sigui el teu negoci o el teu càrrec, si necessites conèixer com comunicar i quines són les estratègies i eines més adients en el teu cas pots comptar amb Vitamine Academy, a on et formarem i capacitarem en comunicació corporativa, marketing digital i xarxes socials, habilitats comunicatives i gestió de comunicació de crisi perquè la comunicació sigui una palanca de creixement per al teu negoci. Deixa’ns les teves dades i et trucarem!