Gestió de marca personal i presència Online

L’estratègia online passa per analitzar al detall quina presència té a la xarxa el nostre client per tal de poder assolir els objectius marcats en el món digital.

Un estudi acurat de la visibilitat a Internet constitueix un servei que, complementat amb d’altres, proporciona una solució global a les necessitats digitals de les organitzacions i empreses.

És en aquest sentit que Vitamine! t’ofereix:

Monitorització. Aquesta funció ens permet tenir un millor coneixement, i a l’instant, del que es comenta sobre tu, la teva empresa o entitat, amb la finalitat de poder respondre i actuar de manera ràpida i eficaç.

Informes de Presència Online. Aquests documents s’elaboren mitjançant una cerca exhaustiva a Internet de tota la informació relacionada amb el client, que inclou l’anàlisi i la detecció de possibles riscos i amenaces així com de possibles propostes de millora.

Assessorament i defensa jurídica. Vitamine! disposa d’especialistes en propietat intel·lectual, registre de marques i resolució d’incidències, dret a l’honor i altres aspectes legals. També podem assessorar-te en quant a l’adaptació de l’activitat online i offline de la teva empresa a les normatives i lleis actuals.

Gestió de la identitat i patrimoni digital. En casos especials, pots trobar-te amb la necessitat de transmetre el teu patrimoni i actius digitals o gestionar l’herència digital de persones finades. A Vitamine! t’ho resolem.