icon-online-hover

Comunicació Online

Si pensem en plans estratègics de comunicació necessitem fer-ho en Internet i les seves infinites possibilitats. El mitjà Online i les xarxes socials ens permeten treballar la comunicació i el màrqueting des d’una perspectiva global totalment necessària.

Podem elaborar estratègies de comunicació globals que contemplin l’On i l’Off line de manera combinada o pensar en solucions específiques per als mitjans digitals. Analitzem la presència de la teva marca i la de la teva competència a Internet, així com les possibilitats que et dóna el mercat i el teu sector d’activitat. Identifiquem el target objectiu i les oportunitats que ens ofereix cada plataforma Online; rastregem la xarxa i detectem els punts dèbils per prevenir possibles crisis reputacionals i punts forts que no ens interessa potenciar per ajudar-te a guanyar visibilitat.

Treballem qualsevol tipus de projecte Online, i això inclou àmbits tan diversos com la conceptualització i desenvolupament de pàgines web, la creació i l’optimització de newsletters o la definició estratègica i gestió de canals socials.

 

Els nostres serveis