Comunicació política

En un moment en què la ciutadania tendeix a qüestionar el valor de la política, convé que els partits i les seves fundacions estableixin calculades estratègies de comunicació -més enllà de les seves relacions directes amb militants i simpatitzants- per transmetre no només els seus missatges sinó també per recuperar una confiança que ha anat minvant al llarg dels anys.

Des de Vitamine! et podem ajudar en dos sentit. El primer en ensenyar-te a transmetre aquests missatges d’una forma idònia, tant des del punt de vista verbal, com a través dels mitjans de comunicació tradicionals (premsa, ràdio i televisió) i les noves plataformes Online (Twitter, Facebooks, Blogs…). I segon, a dissenyar-te un pla perquè la teva veu –i sobretot el que fas per a la ciutadania- tingui el ressò correcte i arribi amb nitidesa al destinatari final, amb independència de si és o no el teu votant.

Si a més vols saber què diuen de tu els mitjans i la xarxa, des de Vitamine! et preparem informes periòdics on analitzem i avaluem tots aquest contingut i t’ajudem a millorar-lo. Notaràs els resultats.

 

TWITTER

Consells per gestionar un perfil de Twitter d’un partit polític

Xarxes socials i Comunicació Política - Twitter

 

 

FACEBOOK 

Consells per gestionar una pàgina de Facebook d’un partit polític

Xarxes socials i Comunicació Política -Facebook-