icon-externa-hover

Comunicació externa

La societat viu saturada d’informació pel constant bombardeig de milions de missatges que ens arriben a través de multitud de canals. Aconseguir que el missatge de la teva empresa o organització arribi nítid i sense distorsions al teu públic i als teus clients potencials és una tasca que creiem que paga la pena deixar en mans de professionals.

A Vitamine! som un equip amb anys de experiència contrastadaque treballem les estratègies de comunicació combinant comunicació corporativa, màrqueting i relacions públiques per ajudar-te a donar a conèixer els teus missatges davant l’opinió pública per aconseguir donar prestigi i difusió a la teva marca, projecte o empresa. Ho fem aplicant la mateixa lògica de les cinc W del periodisme clàssic: WHY –per què s’ha de comunicar–, WHAT –quin missatge anem a comunicar-, WHEN –quin és el moment oportú per fer-ho-, WHERE –a través de quins mitjans-, WHO –qui ho ha de fer-.

Però sobretot a Vitamine! som experts en una sisena, el HOW –com fer-ho– per aconseguir el millor resultat. Per aquest motiu el nostre punt fort és el tracte directe i personalitzat amb tots els nostres clients, fet que ens permet planificar conjuntament les passes a seguir (investigació, definició de públics, tècniques, fites, objectius i avaluació) i consensuar les millors solucions.

Volem ser eficients per a la teva comunicació, per això volem escoltar-te.