1. Incorporació de dades personals als fitxers de VITAMINE MEDIA AND MARKETING, S.L.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, “LOPD”), s’informa que totes les dades personals facilitades per l’Usuari a través dels llocs web accessibles mitjançant els noms de domini www.vitamine.cat i els seus respectius subdominis (en endavant, anomenats indistintament “el Lloc Web”), seran incorporades i tractades als fitxers titularitat VITAMINE MEDIA & MARKETING, SL (en endavant, “VITAMINE MEDIA & MARKETING”) per a les següents finalitats: (i) possibilitar la prestació dels serveis sol·licitats per l’Usuari i atendre les seves peticions d’informació, (ii) mantenir informat a l’Usuari, fins i tot per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i notícies de VITAMINE MEDIA & MARKETING. L’Usuari pot sol·licitar en qualsevol moment no rebre més comunicacions d’aquest tipus enviant un correu electrònic dirigit a info@vitamine.cat

2. Exercici de drets

L’Usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la LOPD, mitjançant una comunicació escrita dirigida a VITAMINE MEDIA & MARKETING, Plaça Dr Letamendi 37 At 2a 08007 Barcelona Espanya, o bé mitjançant correu electrònic dirigit a info@vitamine.cat en ambdós casos l’Usuari interessat haurà d’acompanyar una còpia del seu document nacional d’identitat, passaport o un altre document vàlid que l’identifiqui.

3. Prohibició als menors

Els menors de 14 anys no han de facilitar les seves dades personals a VITAMINE MEDIA & MARKETING sense el previ consentiment dels seus pares o tutors. Si us plau, si ets menor demana abans els teus pares o tutors que es posin en contacte amb nosaltres.

4. Comunicacions de dades efectuades pel propi Usuari

L’Usuari coneix i accepta que en utilitzar alguns dels serveis oferts per VITAMINE MEDIA & MARKETING al Lloc Web, les seves dades personals es mostraran en el mateix, de manera que podran ser visualitzats per altres usuaris del Lloc Web. Aquest és el cas dels comentaris efectuats en les seccions i en què el nom de l’usuari es farà públic juntament amb el comentari corresponent.

L’Usuari no ha de facilitar a través del Lloc Web dades personals relatives a terceres persones. L’Usuari s’obliga a mantenir indemne a VITAMINE MEDIA & MARKETING davant qualsevol possible reclamació, multa o sanció que pugui venir obligada a suportar com a conseqüència de l’incompliment per part de l’Usuari del deure descrit en aquest paràgraf.

5. Ús de Cookies

Les cookies són un conjunt de dades que un servidor diposita en el navegador de l’Usuari i que pot sol·licitar posteriorment per reconèixer al llarg d’una sèrie de visites. És a dir, es tracta d’un petit arxiu de text que queda emmagatzemat en el disc dur de l’ordinador i que serveix per identificar a l’Usuari quan es connecta novament al Lloc Web. El seu objectiu és registrar la visita de l’Usuari i guardar certa informació.

Quin tipus de cookies existeixen?

En base a la seva durada, les galetes poden classificar-se en “cookies de sessió” i en “cookies permanents”. Les cookies de sessió desapareixen de l’equip de l’Usuari quan aquest abandona el lloc web visitat o tanca el seu navegador. Normalment s’emmagatzemen a la memòria caché de l’equip. Per la seva banda, les galetes permanents s’emmagatzemen en el disc dur de l’equip de l’Usuari de manera permanent o perllongada, de manera que el lloc web que les ha llançat pot llegir-les cada vegada que l’usuari el visita de nou. La data de caducitat d’aquest tipus de galetes ve determinada pel lloc web que les llança.

Aquest Lloc Web utilitza cookies?

VITAMINE MEDIA&MARKETING  informa a l’Usuari que el present Lloc Web utilitza les següents cookies:

  • a) Cookie information visitors:
    • § PHPSESSID (de sessió)
    • § _lcl_current_language (permanent)
  • b) Cookie information after comment:
    • § PHPSESSID (de sessió)
    • § _lcl_current_language (permanent)
    • § comment_author (permanent)
    • § comment_author_email (permanent)
    • § comment_author_url (permanent)
    • § subscribe_checkbox (permanent)
  • c) Cookie information after logging:
    • § PHPSESSID (de sessió)
    • § _lcl_current_admin_language (permanent)
    • § _lcl_current_language (permanent)
    • § comment_author (permanent)
    • § comment_author_email (permanent)
    • § comment_author_url (permanent)
    • § subscribe_checkbox (permanent)
    • § wordpress (de sessió)
    • § wordpress_logged_in (de sessió)
    • § wordpress_test_cookie (de sessió)
    • § wp-settings-1 (permanent)
    • § wp-settings-time-1 (permanent)

Puc configurar la instal·lació de cookies al meu navegador?

L’Usuari pot configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de cookies i, si ho desitja, impedir la seva instal·lació en el seu equip. Així mateix, l’Usuari pot revisar en el seu navegador quin cookies té instal·lades i quin és el termini de caducitat de les mateixes, podent eliminar-les. Si us plau, per ampliar aquesta informació consulteu les instruccions i manuals del seu navegador.

En cas que l’Usuari no permeti l’ús de cookies durant la navegació per aquest Lloc Web, VITAMINE MEDIA & MARKETING no garanteix que la informació apareguda durant la navegació pel mateix sigui exacta, completa o, fins i tot, que la navegació sigui tècnicament possible o viable .

Versió en vigor des del 26 d’Abril de 2013