A Vitamine! us volen informar d’una nova línia de treball que hem encetat i de la què n’estem molt satisfets. A partir d’aquest mes iniciem uns cursos de formació per millorar l’oratòria i els discursos en públic. Dicció, gestualitat, parlar per televisió o per ràdio, fer presentacions institucionals o corporatives… En definitiva, totes aquelles necessitats relacionades amb expressar-se en públic seran tractades i adaptades a les necessitats de cada usuari.
Ja sabeu que l’habilitat de parlar en públic no és do innat a la persona sinó com altres tantes coses a la vida suposa una eina que s’ha d’anar treballant, cultivant i desenvolupant per acabar essent realment atractiva.

Amb un bon equip de consultors que porta molts anys dedicats a aquesta tasca, Vitamine! us anima a que deixeu els vostres prejudicis i cauteles i us animeu a fer una cosa que tothom necessita. Igual que dediqueu temps a millorar el vostre anglès o us formeu més en la vostra activitat, no té cap mena de sentit que no ho feu per cuidar el que és més important: la vostra marca personal. Saber comunicar amb convicció i connectar amb empatia, ens obre moltes portes. I no estan els temps per deixar passar oportunitats.

EQUIP DE FORMADORS
Jordi Juan: Periodista, director i fundador de Vitamine!
Josep Maria Brugués: Consultor de comunicació especialitzat en formació de portaveus i gestió de crisi.
Neus Sala: Periodista de televisió, ha estat cap d’informatius de Mediaset-Catalunya.
Lina Lambert: Actriu i professora de comunicació verbal.
Alejandro Teodoro: Periodista amb formació superior en habilitats comunicatives.

Animeu-vos i envieu-nos un correu amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres tot ajustant un pla a la vostra mida. Segur que no us defraudarem.

Per Jordi Juan