FORMACIÓ DE PORTAVEUS

Per què un curs per parlar en públic?

La comunicació ha esdevingut avui una eina fonamental en les relacions socials i empresarials. Sense una bona comunicació, la teva marca personal o la teva organització tindrà més problemes per desenvolupar-se i ser apreciades per l’opinió pública. I en aquest sentit, no hi ha res més important que la pròpia imatge: com comuniques i com et veu la resta de públic.

perros

Parlar de forma convincent i atractiva no és un do innat a la persona. Com tantes altres coses en aquesta vida, s’aprèn a base d’esforç i dedicació. A vegades el pudor o la modèstia fa que no li donem importància i preferim obviar aquesta faceta. Només quan ens trobem cara a cara amb el problema, pensem que saber una mica més d’oratòria no ens hagués anat pas malament.

A Vitamine! us ho posem fàcil. Tenim un equip d’experts consultors que porten molts anys dedicats a ensenyar a parlar en públic: gestualitat, oratòria, dicció… També disposem d’equips de televisió per fer proves, enregistrar-vos i anar visionant les imatges una vegada i una altra i poder apreciar millor com aneu avançant amb les classes. Podem anar a les vostres empreses o podeu venir a casa nostra. Podem fer unes mínimes classes o fer cursos més complets. L’únic objectiu es que us sentiu còmodes i milloreu amb nosaltres.

Animeu-vos i envieu-nos un correu amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres tot ajustant un pla a la vostra mida. Segur que no us defraudem.

El nostre equip

Carles Fernández

Periodista i director de Vitamine!

Josep Maria Brugués

Consultor de comunicació especialitzat en formació de portaveus i gestió de crisi.

Neus Sala

Periodista de televisió ha estat cap d’informatius de Mediaset-Catalunya.

Lina Lambert

Actriu i professora de comunicación.

Alejandro Teodoro

Periodista amb formació superior en habilitats comunicatives.